Ultralydsskanning

Ved tilstande, hvor din diagnose ikke er helt afklaret eller dit forløb ikke er som forventet, vil en ultralydskanning hjælpe med at afgøre typen og omfanget af din skade, så du har de bedste forudsætninger for dit videre behandlingsforløb og genoptræning.

Ultralydskanning er en stor hjælp til at stille den rigtige diagnose hurtigt og effektivt. Ydermere kan en ultralydskanning bruges til at vurdere effekten af dit behandlingsforløb eller om der er behov for at henvise til anden form for behandling.

Ultralydskanning hat ingen bivirkninger, som er tilfældet ved røntgen og CT skanninger.

Ultralydskanning, er den billigste, hurtigste og bedst egnede undersøgelse til at forbedre udbyttet af den fysioterapeutiske undersøgelse.

Ultralydskaninng har det seneste årti gennemgået en rivende udvikling. Ultralydskanning er i dag en integreret del af mange fysioterapeuters dagligdag og understøtter den kliniske undersøgelse af muskel, sene og knogle lidelser. Ultralydskanninger fungere som fysioterapeutens ”forlængede hånd”.

Ultralydskanning er særdeles velegnet til at fremstille strukturerne både udenfor og inde i leddene. Undersøgelsen tillader at vurdere muskler, sener og led under aktivering.

525 small